AWAN MERAH AKATSUKI WALLPAPERS

awan merah akatsuki

Untuk membina reputasi, mereka perlu menerima sebarang misi dengan kos yang rendah berbanding negara ninja yang lain ini akan dibantu oleh sumber kewangan daripada langkah pertama [5]. Tobi telah membantu Deidara untuk meletakkan bom-bom tanah liat milik Deidara ke dalam tanah tempat mereka bertarung. Diambil daripada ” https: Objektif utama mereka adalah untuk mengumpulkan ke semua biju atau “Makhluk Berekor” untuk tujuan menguasai dunia. Tujuan sebenar pemakaian cincin tersebut masih tidak diketahui. Pasukan ini ditubuhkan setelah kematian Sasori dan Tobi telah dipilih sebagai pengganti tanpa melalui sebarang “ujian” syarat kemasukkan menjadi Akatsuki seperti anggota lain.

Name: Terg
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Kedua, mereka akan menyediakan pasukan askar upahan yang setia kepada Akatsuki [4].

Namun begitu, interaksi bersemuka yang pernah dilakukannya hanya ketika menggunakan Teknik Kurungan Naga Sembilan Kepala. Kedua-dua bahagian personalitinya juga dapat berpisah dan bertindak mengikut pemikiran masing-masing. Ini terbukti apabila Sasuke menyatakan bahawa dia hanya mempergunakan Akatsuki untuk kepentingannya.

64 Akatsuki (Naruto) Wallpapers

Sebahagian daripada rancangan ini adalah melibatkan Zetsu yang diarahkan untuk mengalihkan perhatian para Kage dan mengumpan mereka untuk bertarung dengan Sasuke. Pasukan yang dilihat sebagai suatu gandingan yang paling efektif dan sukar dikalahkan apabila mereka bersatu seperti yang dinyatakan oleh Shikamaru bahawa mereka berdua perlu ditangani secara berasingan. Secara teknikalnya, semua anggota pasukan Taka tidak dianggap sebagai anggota Akatsuki memandangkan mereka tidak memiliki cincin keahlian seperti mana anggota rasmi Akatsuki yang lain.

Jaringan Akatsuki sangat luas, merangkumi beberapa negara ninja dengan bantuan ejen-ejen rahsia mereka di banyak tempat. Ini dapat dilihat melalui tindak-tanduk Konan yang sangat menurut semua perintah dan arahan daripada Pain.

  LIPIKA NAME HD WALLPAPERS

Akatsuki Wallpapers HD Wallpaper × Akatsuki HD Wallpapers | Naruto

Setakat ini, hanya Madara Uchiha dan Zetsu merupakan ahli daripada Akatsuki yang masih tertinggal. Oleh kerana tidak berlaku peperangan sejak kebelakangan ini, negara-negara ninja tidak akan dapat merendahkan kos upah mereka, mengakibatkan negara-negara ninja kecil mendapatkan bantuan Akatsuki berbanding negara-negara ninja yang memiliki kos yang tinggi [6].

Mana-mana pihak yang dapat boleh membuatkan Pain menggunakan teknik tersebut, akan membolehkan mereka memusnahkan pihak yang lain. Ketua mereka telah menerangkan tiga langkah untuk mereka mencapai tujuan tersebut [2].

Ahli tidak akan terus mengetahui perancangan ini sebaik sahaja mereka menyertai organisasi ini; sebagai contoh ialah Hidan yang hanya mengetahui perancangan ini setelah beberapa ketika berada di dalam organisasi [10]. Turut dinyatakan bahawa Kakuzu memiliki suatu “tabiat” yang suka membunuh teman sepasukannya pada suatu ketika dahulu, namun tidak pernah diketahui siapakah teman sepasukannya itu sebelum dia digandingkan bersama Hidan.

Pertama, mereka perlu mendapatkan sumber kewangan yang tinggi untuk menyangga organisasi mereka [3]. Keseluruhannya, sepuluh cincin telah diberikan kepada setiap seorang ahli Akatsuki. Untuk membina reputasi, mereka perlu menerima sebarang misi dengan kos yang rendah berbanding negara ninja yang lain ini akan dibantu oleh sumber kewangan daripada langkah pertama [5].

Bagaimana pun, setelah Orochimaru keluar daripada organisasi Akatsuki setelah akatsukj dalam percubaannya untuk merampas tubuh Itachi demi mendapatkan mata SharinganSasori telah mula berdendam dengan bekas rakan sepasukannya itu.

Manakala, Konan pula bertindak sebagai pemimpin kedua berkuasa di Amegakure. Topi itu juga boleh digunakan sebagai pelindung untuk bergerak di kawasan terbuka dan ketika dalam keadaan cuaca yang memerlukannya [14]. Pain turut menerangkan peranan biju dalam rancangannya secara mendalam.

Akatsuki (Naruto) – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Oleh kerana terdapatnya ketidakserasian di antara mereka, akatsuji mereka sering terlewat dalam menyelesaikan misi yang diberikan oleh organisasi. Ini akan menakutkan pihak yang disasar agar tidak diserang oleh pihak yang mengupah Akatsuki dan menimbulkan ketakutan ,erah mereka agar tidak memulakan sesuatu peperangan; atau mereka awaan akan turut dimusnahkan. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Ke semua biju ini akan digunakan untuk mencipta sejenis Kinjutsu berkuasa yang mampu memusnahkan salah satu negara besar ninja dalam sekelip mata, agar jika sesebuah negara ninja terlibat dengan peperangan dan mereka tidak memiliki kuasa ketenteraan, maka mereka akan mengharapkan kepada Akatsuki dan “senjata” mereka.

  BACKYARDIGANS BORDER WALLPAPER

Walaupun pada mulanya Akatsuki hanya memainkan peranan kecil dalam Bahagian Inamun pada Bahagian II mereka telah menjadi watak antagonis utama siri ini. Setiap ahli juga memakai sebentuk cincin yang memiliki tulisan kanji pada kedudukan berbeza bagi setiap ahli yang memilikinya. Akatsuki terdiri daripada ninja pelarian Kelas-S yang telah keluar daripada kampung masing-masing oleh pelbagai punca dan sebab.

Ahli Akatsuki memiliki persamaan dari segi pemakaian mereka, di mana akasuki akan mudah dikenali apabila muncul di sesuatu tempat. Bagaimana pun, dalam pertempuran dengan Killer BeeKisame telah gagal melaksanakan misi tersebut dan telah mati ketika pertempuran akibat dibunuh oleh Killer Bee dan abangnya; Raikage. Semua ini dilakukan di dalam kubu rahsia mereka yang dikelilingi dengan pelbagai perangkap.

Namun, mereka tidak memakai atau memiliki dirah dahi, kuku yang diwarnakan atau pun cincin; menunjukkan bahawa mereka tidak dianggap sebagai anggota rasmi Akatsuki. Bagaimana pun, mereka mengenakan pemakaian jubah yang menyamai apa yang digunakan oleh setiap ahli organisasi Akatsuki. Sebagai ganti, Madara telah mengancam untuk membunuh mereka sekiranya mereka cuba untuk membelot. Tujuan sebenar pemakaian cincin tersebut masih tidak diketahui. Pain bercadang menggandingkan mereka berdua kerana kebolehan unik yang mereka miliki.